2018-06-26 05:43:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Nagyon figyeljen ma pénzügyeire!

Napi horoszkóp június 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Szívesen tevékenykedik ma az otthonában, mindegy, hogy felújításról vagy csak kisebb átalakításról, esetleg házkörüli munkálatok elvégzéséről van szó. Kereskedelmi tevékenységre is alkalmas a mai nap, beleértve akár az ingatlan-ügyeket is.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Rengeteg energiát fordít ma írásra, olvasásra vagy levelezésre. Autóvásárláson törheti a fejét, de az is előfordulhat, hogy ma sok időt tölt a közlekedéssel, sokat ingázhat a városban.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nagyon figyeljen ma pénzügyeire, mert racionalitása nincs a topon, könnyen lehet, hogy gazdasági vagy kereskedelmi téren valamilyen veszteségéri önt. Viszont ha valamilyen találmányon töri a fejét, abban lehet sikere.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma kiemelkedő ötletei lehetnek, és céljai megvalósításához fizikai erőben sem szenved hiányt. A megszokottnál sokkal többet forog emberek között és tárgyilagos szemléletmódja lehetővé teszi, hogy hatékonyan kommunikáljon, valamint előnyös tárgyalásokat bonyolítson.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Lehetséges ma valamilyen magánéleti botrány. Titkos levelezése, hívásai kerülnek napvilágra, ami partnerének egyenesen „vörös posztó” lehet. Ebből a helyzetből ön nehezen tudja kimagyarázni magát. A megsértődés ma nem jó megoldás.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai napot ön fiatalabbak társaságában tölti, kifejezetten barátságos hangulatban van, szívesen ismerkedik vagy köt barátságot, amelyek inkább szellemi, mint érzelmi jellegűek. Szívesen kicseréli tapasztalatait másokkal, okos szellemi ösztönzést kér vagy ad. Örömmel van ma hasonló gondolkodásúak körében.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma szakmailag nagyot léphet előre, briliáns ötletei révén. Ragyogó gondolatait mások is elismerik, ügyes szervező, pillanatok alatt leegyszerűsíti a munkát, ezzel rengeteg időt spórol meg feletteseinek. Mindenben jól tud tanácsot adni, mert tájékozott. Szereti a nyilvánosságot, ma lesz is benne része.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma különösen vágyakozik bármilyen utazásra, annyira rajong az ismeretlen kultúrákért. Ha a munkahelyén ilyen kiküldetés nem lehetséges, akkor a nyári szabadságát kezdi el megtervezni, mert mindenképpen szeretne kiszakadni a napi rutinból - olyannyira, hogy akár egy költözéstől sem riadna vissza.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Lehetséges kisebb nyereség a szerencsejátékokban, vagy a megszokottnál nagyobb pénzáramlás. Ma kiváló az intuíciója, biztos ösztöne van, mégis játsszon igazságosan és tartózkodjon minden kétes kimenetelű haszonszerzési lehetőségétől, és ön se legyen áldozat!


Bak: XII. 22. - I. 19.
A partnerével egy újabb kereskedelmi tevékenységbe kezdhet, ami hosszú távon mindenképpen sikeresnek bizonyul. A mai nap jónak ígérkezik mindenféle üzleti lehetőséghez, emiatt sokat kell utaznia, szánja rá ezt az időt!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lehetséges megfázásos, allergiás megbetegedés, esetleg ételallergia. Egy egészségügyi kúra miatt útra is kelhet. Ma új, fiatalabb kolléga érkezhet munkahelyére, akivel szellemileg azonnal egymásra találnak.


Halak: II. 19. - III. 20.
Kellemes utazásban lehet ma része. Ha üzleti tárgyaláson vesz részt, az most nagyon szerencsés, mert ön ügyesen forgatja a szavakat, és megvan az a képessége, hogy gyorsan kiismeri a partnereit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: